PRODUCT INFO

Informeren over wat er allemaal – betrouwbaar en betaalbaar - bestaat op (inter)nationaal vlak , dat is goed. Maar het is NOG beter als die zaken ook concreet  bij ons te krijgen zijn.

Tenslotte is het buitenland echt zo ver niet, om bijv. Engelse FloodSentry Stickers of FloodGuards panelen te bestellen. Dat laatste bedrijf, Revetment,  is bijvoorbeeld ook bereid om hier professionele teams op te leiden voor de installatie.

Hier komt dan ook  – hopelijk – later een heuse webshop naar het voorbeeld van enkele Nederlandse verzekeraars die veiligheidsproducten aanbieden.

Zelf verkopen we geen producten, we bemiddelen wel als u wil.

U kan bij ons (het snelste via atilmont @  gmail.com zonder spaties ) nu al terecht voor direct contact met de volgende bedrijven/producten, zelfs bestellingen geven we graag door:

  • De Flood Stop zelfvullende caissons (Empteezy – B)
  • De gebogen Flood Guard (deur, garage…) gemonteerd in enkele klikken, waterdichte deuren & ramen
  • Betontapijt (handig voor hulpdiensten) en dubbele zeilen Rapidam bij het bedrijf Revetment/Aquobex (GB)
  • Wateralarmpjes (betrouwbare kwaliteit, Made in Belgium!)
  • Hydrogel zakken/sacs ! Bijzonder beperkte voorraad in België – ‘n container importeren en prefinancieren kost immers een bom geld. Wij bemiddelen voor de FloodSax en de Hydrobaggy’s. Verder EGOW en de Britse Absorbeez in afwijkende formaten. Zie het gratis hoofdstuk  ‘Zand’ voor meer uitleg.
  • FloodBreak, barrière auto fermante, zelfsluitende poort, self closing barrier at a good price

Contacteer ons ook voor: de speciale Flood Sentry Stickers om  kleine gaten in natte muren te dichten, ballonnen voor overstromende toiletten, zelfsluitende (!) ventilatiebakstenen, afdekplaten enz. Enkele goede maar soms dure Zwitserse, Duitse en NL uitvindingen enz. De lijst groeit snel.

Zelf hebben we niet de ambitie om ‘ondernemertje’ te gaan spelen… maar de hardwerkende bedrijven ondersteunen die op een eerlijke manier mee aan de weg timmeren, dat doen we graag. Dit is een moeilijke markt voor de  KMO, velen pakken het er gewoon bij om overstroomde mensen echt te helpen.

Denk er aan dat we beter kunnen onderhandelen als u met enkele buren of een wijk samen werkt.

De realiteit:  NIET ideaal als iedereen pas NA de volgende overstroming gaat bestellen. Die overstroming komt er, de vraag is enkel wanneer… Steeds weer horen we dat bestellingen massaal binnenkomen als het te laat is, en dan kan men niet even snel snel hartje winter alles bij u komen afleveren en installeren.

We kunnen u voorlopig niet helpen met terugslagkleppen, pompen (lees binnenkort wel ons hoofdstuk over de perfecte pomp),  enz., maar die vindt u overal wel.

Vraag zeker  referenties voor grotere werken aan kelders en muren (“tanking”, coatings), dit is echt specialistenwerk.